Politicienii romani s-au modernizat! Au blog si cont pe Facebook

Ultima actualizare: 16-10-2012 06:53

Te poti numi politician doar daca ai blog si cont pe Facebook. Cu alte cuvinte, mania site-urilor de socializare i-a lovit atat pe sefii de partide, cat si pe parlamentarii obisnuiti.

Majoritatea si-au postat doar cateva poze si scriu numai cand isi aduc aminte, dar important este ca exista in retea.

De pilda, Marian Vanghelie admite ca nu se pricepe la calculatoare, dar viseaza la ziua in care va avea mii de cititori. Acum are si pagina pe Facebook. Deocamdata nu a postat niciun gand. Este inca in cautarea strategiei.

"O sa am si prieteni si fani si admiratori… Sa fac un focus-group cu domnisoarele din primarie si o sa si slabesc daca este nevoie, dar sa stiti ca parul nu mi-l vopsesc, inca sunt cu mintea linistita", spune Marian Vanghelie, presedinte PSD Bucuresti

Si parlamentarii au dat iama pe site-urile de socializare. Spre exemplu, deputatul PNL, Alin Gorghiu, i-a deschis contul de trei saptamani si are deja in lista peste 800 de prieteni. Discuta cu ei despre politica, dar unii vor sa afle si amanunte picante.

In schimb, deputatul Stefan Pirpiliu nu discuta despre viata personala si este mult mai atent cu cine intra in vorba pe net.

Inca foarte tanar si presedintele PSD, Victor Ponta are timp sa stea la taclale cu necunoscutii pe care ii intampina cu o vorba de duh.

"Trebuie sa fiu in pas ca altfel o sa ma depaseasca si baietelul meu", declara Victor Ponta.

Are sute de mesaje, inclusiv de la cei care il intreaba ce parfum foloseste sau care este orasul lui preferat.

La randul, liderul PNL Crin Antonescu si posteaza doar discursurile politice si aparitiile din mass-media.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO