O tanara nu mai e acceptata in PSD pentru ca a pozat goala intr-o revista

06-03-2011 14:02

O tanara nu mai e acceptata in PSD pentru ca a poz...
O tanara nu mai e acceptata in PSD pentru ca a poz...

Roxana Golban are 20 de ani si este balerina. Anul acesta, numele ei a devenit cunoscut, dupa ce a aparut in paginile unei reviste pentru barbati. In plus, fata isi dorea sa intre si in politica, asa ca a depus o cerere de adeziune la PSD.

Intr-adevar, sunt membra activa a Tineretului Social Democrat", a declarat ea pentru ziarul Gandul.

"Colegii mei de la Timisoara stiu de pictorial si nu am avut parte decat de sustinere din partea lor. Nu mi-am facut probleme ca aceasta aparitie mi-ar putea dauna in viitor, pentru ca este un lucru pe care l-am dorit cu adevarat" - a declarat Roxana Golban.

Degeaba insa.... Ea nu va mai fi acceptata in randurile PSD. Dupa ce a aflat ca Roxana a pozat intr-o revista pentru adulti, presedintele PSD Timis, Titu Bojin, a declarat pentru Pro TV ca, in mod sigur, ea nu va mai fi acceptata.

"Este treaba ei ce face in nume personal, dar nu este membru PSD. A depus o cerere de a deveni membru, zilele trecute, nu mai stiu, deci nu este membru. E o cerere depusa, care urma sa fie discutata (...) Din celalalt punct de vedere, sigur ca nici nu se pune problema ca ea sa devina membru. Ori vrea sa faca modelling, ori vrea politica." - a spus liderul PSD Timis.

Nici presedintele Victor Ponta nu s-a aratat incantat de aceasta poveste. El a sfatuit-o pe Roxana .. sa se indrepte mai bine catre PDL.

"Am vazut la Partidul Democrat Liberal. Cu cat iesi mai des in cluburi si in ... ziarele de monden, ai sanse de promovare. Nu stiu daca va fi pusa sefa a Vamii sau ... va ajunge sefa de cabinet a ministrului Agriculturii", a declarat Victor Ponta.

Dar tinerii din PDL au anuntat, printr-un comunicat, ca nu sunt interesati de un asemenea "transfer": „Elanul tineresc de „carlan" al presedintelui PSD Victor Ponta se incurca in fuste, de fapt mai degraba in frumuseti feminine social-democrate fara fuste, care arata nuditatea PSD-ista atat la propriu, cat si la figurat."

Conducerea PSD Timis va lua in discutie, luni, cazul tinerei balerine.

Roxana Golban este din Timisoara si studiaza baletul de la 7 ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO