12.000 de euro a cheltuit Vanghelie pentru petrecerea lui Ion Iliescu

04-03-2011 18:21

Primarul Marian Vanghelie a primit o factura de aproximativ 12.000 de euro pentru petrecerea pe care a dat-o in cinstea lui Ion Iliescu. Sute de simpatizanti s-au ingramadit joi la un hotel din Bucuresti, ca sa-l felicite pe liderul de onoare al PSD.

 

Dar, si mai aprig, oamenii s-au impins in jurul meselor pline. Unii chiar au inghesuit in posete niste carnaciori si au dus acasa o parte din vesela.

La 81 de ani impliniti, Ion Iliescu a imbratisat si a sarutat joi seara cateva sute de admiratori, adunati la petrecerea organizata de primarul de la sectorul 5.

Secretele lui Ion Iliescu? O viata echilibrata, cu sport, mancare si somn, toate la timpul lor.

Peste 700 de oameni au venit la ziua lui Iliescu. Sarbatoritul nu plecase cand oaspetii sai se ingramadeau in jurul meselor cu bucate. Oamenii se luptau de zor pentru fripturi, cordon bleu sau chiftelute. De prea multa inghesuiala, mobilierul a cedat...

Fara sa se departeze, oamenii au asteptat ca masa sa fie reparata. Un chelner neobisnuit cu petrecerile PSD-ului isi face cruce, iar o eleganta domnisoara care gusta din carnati, plaseaza discret cativa in... poseta lacuita.

O petrecere organizata "gospodareste", cu meniu modest si fara delicatese, a spus edilul de la sectorul 5. Cei 500 de euro, suma pentru inchirierea salii, dar si restul de 11.500, vor fi decontati din vistieria organizatiei PSD Bucuresti. Daca patronii se vor plange, social-democratii ar trebui sa achite si farfuriile si tacamurile pe care chelnerii sustin ca invitatii le-ar fi luat acasa.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26