Ministrul Raluca Turcan: Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece

Dată publicare: 19-04-2021 12:55
Dată actualizare: 19-04-2021 13:00


Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă, luni, că oamenii aşteaptă ”mai multă responsabilitate” de la politicieni, iar ”coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece”, să se calmeze.

”Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece şi să începem să prezenăm în spaţiul public deja rezultatele multor măsuri pe care miniştrii le iau în ministerele pe care le conduc şi cred că oamenii aşteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate şi deterinarea de a duce la bun sfârşit un program de guvernare care ţinteşte creşterea calităţii vieţii”, a declarat, luni, Raluca Turcan, înaintea şedinţei liberalilor, potrivit News.ro.

Întrebată despre declaraţiile contradictorii legate de decesele de coronavirus, Raluca Turcan a afirmat:

”Lucrurile acestea ţin de bucătăria Ministerului Sănătăţii, însă acest ping-pong de declaraţii de la un ministru – un fost ministru către un premier în funcţie cred că dăunează foarte grav şi nu dunează neapărat persoanelor care ocupă funcţii de miniştri, ci pur şi simplu celor care privesc şi acestei coaliţii care are o treabă de făcut (...) nu cuvinte grele aruncate de la unul la altul”.

În final, Turcan a făcut un apel la cei care ”emit opinii” despre ce se întâmplă în coaliția de guvernare.

”Aş face un apel: toţi cei care emit opinii în legătură cu ceea ce se întâmplă în coaliţie să aibă grijă la cuvintele pe care le folosesc”, a spus ministrul liberal.

Coaliţia se reuneşte, luni, prima dată după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Sursa: News.ro