emilboc09@yahoo.com. Premierul asteapta e-mail-uri de la romani

27-04-2011 16:30

Emil Boc

Premierul Emil Boc este un adevarat utilizator al mediului online. Nu numai ca foloseste constant tableta iPad, dar nu se teme sa-si faca publica adresa personala de e-mail.

Intrebat de jurnalisti daca nu se teme ca tableta iPad ii poate crea probleme de securitate, premierul a explicat ca nu foloseste decat date publice, care nu prezinta pericol pentru siguranta nationala.

"Datele mele pe care le am pe tableta sunt date publice, asa ca nu prezinta pericol pentru siguranta nationala. Din acest punct de vedere, pot sa utilizez fara niciun fel de problema tableta, iar casuta postala este o casuta utilizata pentru a comunica in interes public", a spus Emil Boc.

Intrebat daca este dispus sa-si faca publica adresa de e-mail, premierul a raspuns prompt: emilboc09@yahoo.com

"Sigur ca toate aceste instrumente de comunicare sunt utilizate doar in interes public", a adaugat Emil Boc.

Emil Boc: Mi-am cumparat, ca orice roman, un iPad

Apple, Google si alte patru companii trebuie sa raspunda la mai multe intrebari din partea unor parlamentari americani, care vor sa afle daca produsele lor incalca dreptul la viata privata al utilizatorilor. Apple si Google, luate la intrebari privind stocarea datelor utilizatorilor

Un raport realizat de doi cercetatori americani a avertizat in aceasta luna ca iPhone-urile si iPad-urile produse de Apple contin un fisier care inregistreaza detaliat locul in care se afla posesorul pe parcursul unei perioade de luni sau chiar ani.

 

 

Sursa: Pro TV

Tags: emil boc, ipad, e-mail,


VIDEO PROTVPLUS.RO