Ecaterina Andronescu, apostrofata pentru ca a atacat "Spiru Haret”

Ultima actualizare: 07-11-2012 18:14
Geoana Andronescu

UPDATE: Mai marii din PSD ar fi nemultumiti de faptul ca ministrul Andronescu nu a informat conducerea partidului in legatura cu proiectul de ordonanta privind absolventii "Spiru Haret", dar si scandalurile in privinta subiectelelor de la teza unica.

Andronescu, a declarat ca va prezenta proiectul de ordonanta privind Universitatea "Spiru Haret" in şedinta Biroului Permanent al PSD de saptamana viitoare.

Ministrul educatiei a mentionat ca nu stie de unde au aparut "zvonurile" privind o eventuala retragere a sprijinului politic.

 Proiectul de ordonanta urma sa contina modalitatile prin care studentii licentiati de la facultatile ilegale ale "Spiru Haret" sa intre in "legalitate" cu diplomele.

In acest moment nu se vorbeste in PSD de o eventuala retragere a spijinului politic in privinta ministrului Andronescu.

Totusi, va exista o discutie pe marginea cazului "Spiru Haret" intr-un for de conducere al PSD, care ar putea fi convocat duminica sau luni (BPN, n.r.).

Studentii care au absolvit o specializare neacreditata la Universitatea Spiru Haret au la dispozitie 5 ani sa obtina o diploma legala, a afirmat joi ministrul Ecaterina Andronescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO