Dragnea: ”România nu datorează Europei decât o uriașă recunoștință”


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 21:39
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 21:14
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj pe contul de Facebook, cu ocazia Zilei Europei, în care afirmă că România „nu datorează Europei decât o uriașă recunoștință.”

Mesajul publicat de Dragnea:

„Azi e Ziua Europei. Este o zi pe care trebuie s-o cinstim, fiindcă Europa e noua noastră casă. Azi facem parte din lumea civilizată a Uniunii Europene și asta e cea mai prețioasă realizare politică a noastră. Occidentul, de-a lungul istoriei moderne, ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizația și îi suntem îndatorați.

Dar e bine ca această datorie s-o plătim în moneda potrivită, în solidaritate și respect, în corectitudine și reciprocitate. Nu vreau să plătim această datorie cu contracte și concesiuni forțate, cu porturi și resurse naturale cedate, cu obediență politică și cedare de suveranitate.

Nu vreau să permitem unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat cu tot cu lideri și cu bogății.

Suntem un stat suveran, o națiune independentă, care nu datorează Europei decât o uriașă recunoștință. Toate celelalte calcule pe care Iohannis și susținătorii lui și le fac se vor izbi de vigilența noastră, de demnitatea și de mîndria acestui popor!”

Sursa: StirilePROTV

Dragnea, huiduit la Iași: ”Derbedei umblă pe lângă scenă, sunt plătiţi”
Liviu Dragnea, baie de mulțime la Iași. VIDEO
Liviu Dragnea, baie de mulțime la Iași. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO