Declaratiile sefilor de partide dupa aflarea rezultatelor la exit poll-uri


Ultimul update: Sambata 04 August 2012 04:57
Data publicarii: Duminica 30 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice

Presedintele PNG-CD George Becali a declarat, duminica ca se va retrage cel putin pentru o perioada din politica, mentionand ca domeniul se dovedeste pentru el "o necunoscuta".


UPDATE 3
: Gigi Becali a mentionat ca doreste sa vada ce rezultat a obtinut in colegiul in care a candidat si ca pentru el sunt foarte importante rezultatele obtinute de partid in Sectorul 5 din Capitala.

El a adaugat ca, in functie de rezultate, s-ar putea sa iasa definitiv din politica sau sa decida sa revina in politica dupa câtiva ani, "sub o alta forma".

Becali a explicat insa ca, indiferent de rezultatele din sectorul 5 din Capitala, se va retrage din politica o vreme.
Liderul PNG a mentionat ca, daca se va retrage definitiv, o va face, nu inainte de o "spovedanie publica", in care va cere scuze tutror politicienilor cu care s-a luptat.

UPDATE 2: Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca probabil luni democrat-liberalii se vor intalni cu seful statului, Traian Basescu, si ca PNL este prima optiune de dialog a formatiunii.

UPDATE 1Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca nu crede ca seful statului va numi un premier de la PSD si ca in cazul refacerii Aliantei DA. Social-democratii vor face o opozitie puternica, precizand ca orice fel de discutii vor incepe cu negocierea postului de premier, mai spune Iliescu. 

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca social-democratii trebuie sa conduca noul Guvern.

Directia de pana acum s-a dovedit gresita, greselile de pana acum nu mai pot fi continuate.
Mircea Geoana
Mircea Geoana a declarat ca poarta acelasi respect si pentru votantii celorlalte partide.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminica, dupa prezentarea rezultatului exit-poll-urilor, ca rezultatul alegerilor ii obliga pe democrat-liberali sa faca demersurile pentru ca politicile de dreapta sa se impuna in noul Guvern.

In aceasta seara, in aceste alegeri, romanii s-au pronuntat pentru dreapta, cu optiune majoritara, si au respins politicile de stanga, ca solutie pentru perioada de criza care ne asteapta.
Emil Boc
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-pollurilor, ca in urma cu opt ani PNL avea 7% si ca partidul a crescut impreuna cu Romania.

Liderul PRM C. V. Tudor a declarat, duminica, referindu-se la faptul ca, potrivit exit-poll-urilor, formatiunea sa nu intra in Parlament, ca aceste rezultate sunt mincinoase si ca va sesiza BEC in cazul fraudelor electorale mari de la alegerile parlamentare.

VIDEO PROTVPLUS.RO