Declaratiile sefilor de partide dupa aflarea rezultatelor la exit poll-uri


Ultimul update: Sambata 04 August 2012 04:57
Data publicarii: Duminica 30 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice

Presedintele PNG-CD George Becali a declarat, duminica ca se va retrage cel putin pentru o perioada din politica, mentionand ca domeniul se dovedeste pentru el "o necunoscuta".


UPDATE 3
: Gigi Becali a mentionat ca doreste sa vada ce rezultat a obtinut in colegiul in care a candidat si ca pentru el sunt foarte importante rezultatele obtinute de partid in Sectorul 5 din Capitala.

El a adaugat ca, in functie de rezultate, s-ar putea sa iasa definitiv din politica sau sa decida sa revina in politica dupa câtiva ani, "sub o alta forma".

Becali a explicat insa ca, indiferent de rezultatele din sectorul 5 din Capitala, se va retrage din politica o vreme.
Liderul PNG a mentionat ca, daca se va retrage definitiv, o va face, nu inainte de o "spovedanie publica", in care va cere scuze tutror politicienilor cu care s-a luptat.

UPDATE 2: Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca probabil luni democrat-liberalii se vor intalni cu seful statului, Traian Basescu, si ca PNL este prima optiune de dialog a formatiunii.

UPDATE 1Ion Iliescu a declarat, duminica seara, ca nu crede ca seful statului va numi un premier de la PSD si ca in cazul refacerii Aliantei DA. Social-democratii vor face o opozitie puternica, precizand ca orice fel de discutii vor incepe cu negocierea postului de premier, mai spune Iliescu. 

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca social-democratii trebuie sa conduca noul Guvern.

Directia de pana acum s-a dovedit gresita, greselile de pana acum nu mai pot fi continuate.
Mircea Geoana
Mircea Geoana a declarat ca poarta acelasi respect si pentru votantii celorlalte partide.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminica, dupa prezentarea rezultatului exit-poll-urilor, ca rezultatul alegerilor ii obliga pe democrat-liberali sa faca demersurile pentru ca politicile de dreapta sa se impuna in noul Guvern.

In aceasta seara, in aceste alegeri, romanii s-au pronuntat pentru dreapta, cu optiune majoritara, si au respins politicile de stanga, ca solutie pentru perioada de criza care ne asteapta.
Emil Boc
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-pollurilor, ca in urma cu opt ani PNL avea 7% si ca partidul a crescut impreuna cu Romania.

Liderul PRM C. V. Tudor a declarat, duminica, referindu-se la faptul ca, potrivit exit-poll-urilor, formatiunea sa nu intra in Parlament, ca aceste rezultate sunt mincinoase si ca va sesiza BEC in cazul fraudelor electorale mari de la alegerile parlamentare.

Politicienii au votat. Afla pentru ce!
Tariceanu face un apel catre romani sa mearga la vot
UPDATE: PSD in frunte, dupa centralizarea voturilor de la 99,62% din sectii
VIDEO PROTVPLUS.RO