Cu Nati Meir la psihiatru! Si-a adus aminte limba romana

Ultima actualizare: 20-05-2012 05:17

UPDATE: Week-endul a avut puteri miraculoase asupra suspectului Nati Meir: s-a "vindecat" brusc de boala de care s-a plans vineri in fata procurilor si si-a amintit, dintr-o data si limba romana, complet uitata dupa cum sustinea.

Fostul candidat la prezidentiale a participat nu fara circ la ultimele acte de procedura inainte sa fie trimis in judecata. Pana atunci, a dat si un test psihiatric pe care spune ca l-a picat.

Nati Meir si-a amintit si de episodul "ambulanta" si a cerut din nou una, insa medicul procurorilor l-a linistit: viata nu ii este pusa in pericol, asa ca isi poate studia propriul dosar inainte sa fie trimis in judecata.

Singura veste buna pentru Meir este ca va fi judecat doar pentru ca l-a platit pe cantaretul Adrian Minune cu bancnote de 500 de euro false. Daca suspectul va ajunge la Tribunal, sotia lui, Shifra, va fi anchetata si ea. Pentru complicitate.

Nati Meir a fost arestat preventiv in 20 octombrie 2009 la cererea procurorilor.

Nati Meir a candidat la ultimele alegeri prezidentiale din noiembrie 2009, insa s-a retras din cursa pentru Cotroceni, suparat pe modul in care se face politica in Romania.

De asemenea, el a fost acuzat ca ar fi cumparat 280.000 de semnaturi de sustinere pentru care ar fi platit "nu mai putin de 100.000 de euro''.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO