Codrin Stefanescu pleaca din PRM. Vadim: "Fac ceva pe demisia lui"

Ultima actualizare: 14-08-2012 12:49

Unul dintre apropiatii lui Vadim Tudor din ultima perioada, Codrin Stefanescu, a anuntat astazi ca isi da demisia din PRM si, implicit, din toate functiile detinute in acest partid. In schimb, Vadim Tudor afirma contrariul: el l-ar fi dat afara pe Codrin.

"Si-a dat demisia inainte sa-l dau eu afara. A fost avertizat sa plece pentru ca era insuportabila prezenta lui. Codrin Stefanescu este un om bolnav mintal care periodic, o data la doua trei luni, se duce la o clinica de la Lyon sa se trateze. Si, i-am spus cu toata consideratia fata de un om in suferinta, sa-si vada de sanatate", a declarat Corneliu Vadim Tudor pentru Pro TV.

Motivul care a stat la baza acestei decizii este ... unul care l-a scos din minti pe Tribun. El sustine ca Stefanescu a dat mesaje pe de pe telefonul mobil familiei si prietenilor lui Vadim, ca presedintele PRM ar fi .. murit.

 "Dar el s-a tinut de intrigi si de barfe. El dadea sms-uri otravite la colaboratorii mei si la membrii familiei mele. El a facut niste lucruri care nu s-au mai facut in Romania niciodata (...) A dat sms-uri acum 6-7 luni ca a murit Vadim Tudor, ca am facut infarct si ca am decedat. Si a dat la fratii si la surorile mele. Si a dat la vechii mei colaboratori. Si initial am crezut ca e de la Noua Dreapta", a povestit, enervat, Vadim Tudor.

La randul lui, Codrin Stefanescu a dat astazi un comunicat prin care anunta ca a demisionat din PRM si implicit din toate functiile detinute in cadrul acestui partid. "Reconfirm faptul ca raman pentru totdeauna un adversar declarat al PDL, al camarilei grupate in jurul lui Traian Basescu, precum si al structurilor de tip mafiot care, practic, coordoneaza astazi, prin Guvern, genocidul social, economic si cultural", a mai precizat Codrin Stefanescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO