Victorie pentru Nicușor Dan la Curtea de Apel: ”Începem să construim împreună Noul București”

Ultima actualizare: 26-10-2020 20:17

La o lună de la alegeri, mandatul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, a fost în sfârșit validat. Curtea de Apel a respins cele 52 de contestații, depuse de consilierii PSD.

Aceștia cereau repetarea alegerilor, pe motiv că ar fi fost fraudate.

Nicușor Dan ar putea depune jurământul joi.

”Curtea de Apel București a luat azi decizia firească de a respinge contestațiile pesediste total nejustificate privind alegerile locale de acum o lună și a validat mandatul de primar general al Capitalei, acordat de cetățeni.

În această săptămână, voi putea prelua oficial funcția și începem să construim împreună Noul București, adică să facem un oraș bun pentru oamenii cinstiți.

Le mulțumesc din nou bucureștenilor pentru încrederea exprimată la urne și pentru dorința de a aduce o schimbare în acest oraș vitregit de către o administrație incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri” - a anunțat pe Facebook Nicușor Dan.

Primarul în funcţie al Capitalei Gabriela Firea a postat, recent, pe Facebook, o fotografie cu ea în biroul de la Primărie şi un scurt text, în limba engleză, în care afirmă că încă munceşte şi că este „ca oţelul”.

„Sunt încă aici”, scrie Firea, adăugând: „Şi îmi place”.

Nicuşor Dan a catalogat drept „insultă” la adresa inteligenţei bucureştenilor fotografia pe care Firea a făcut-o în biroul de la Primăria Capitalei şi a postat-o pe Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO