Basescu: "La IMM-uri avem unul caruia i se spune pitiponcul. E un guvern care produce soc si groaza"

Traian Basescu

Traian Basescu a declarat, joi, la Parlament, ca formatiunea politica pe care o conduce se retrage de la audieri si nu participa nici la sedinta comuna de investire a Guvernului.

Presedintele PMP a precizat ca e un Executiv ”incompetent” care ”produce soc si groaza”, la Ministerul Culturii fiind propus ”fostul sef de la Cancan”, vicepremier fiind ”omul care mergea la vanatoare cu Omar Hayssam, iar la IMM-uri este unul caruia i se spune pitiponcul”.

”M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Camera si de la Senat si concluzia noastra a fost ca cea mai buna solutie este sa ne retragem de la audieri si sa nu participam nici la sedinta comuna de investire a Guvernului. Motivele sunt urmatoarele: in primul rand este un guvern profund incompetent. Numai daca ne referim la cultura - este fostul sef de la Can-Can, primviceprim-ministru este omul care mergea la vanatoare cu Omar Haysam, la IMM-uri avem unul caruia i se spune pitiponcul. E un guvern care produce soc si groaza si se vede ca nu e din filmul unei guvernari”, a declarat liderul PMP.

Train Basescu a precizat ca audierile sunt ”o mascarada”. ”S-au alocat 30 de minute in care candidatul bate campii 10,12 minute, 15 minute uneori, dupa care se pun intrebari, dar se colecteaza toate intrebarile si cele mai multe sunt de la PSD exact pentru a bloca raspunsurile pentru cei aflati in opozitie”, a aratat Basescu.

De asemenea, el a mai spus ca PMP nu vrea sa ”gireze acest guvern instalat de Iohannis, Dragnea si Tariceanu”. ”Cei care au nasit acest guvern, adica domnul presedinte Iohannis, domnul Dragnea si domnul Tariceanu trebuie sa poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma”, a subliniat Basescu.

Citește și
Traian Basescu
Traian Basescu: "Noul guvern trebuie sa abandoneze programul lui Dragnea. Inseamna sacrificarea dezvoltarii tarii"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Totodata, Basescu a afirmat ca ”acest guvern ajunge pana in 2019” cand Romania va detine presedintia Consiliului UE, iar la Bruxelles se desfasoara comisii de lucru conduse de ministrii statului care detine presedintia cu ministri din tarile Uniunii Europene, liderul PMP intreband: ”Cum o fi cu filosoful Fifor sa discute cu ministrii Economiei din UE?”

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Basescu l-a numit pe presedintele moldovean Igor Dodon
Basescu l-a numit pe presedintele moldovean Igor Dodon "pudelul lui Vladimir Putin". "Vrea sa dea tara pe mana rusilor"

Traian Basescu a participat duminica la congresul Partidului Unitatii Nationale din R. Moldova, fiind ales presedinte de onoare al partidului condus de Anatol Salaru.

Traian Basescu:
Traian Basescu: "Noul guvern trebuie sa abandoneze programul lui Dragnea. Inseamna sacrificarea dezvoltarii tarii"

"Noul guvern trebuie sa abandoneze programul lui Dragnea", sustine Traian Basescu pe pagina sa de Facebook, aratand ca nici liderul PSD nu intelege programul "in efectele lui profunde".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.