Udrea vrea sa-i dea in judecata pe cei din comisia de ancheta!

Ultima actualizare: 01-10-2012 09:48
Elena Udrea

Mai mult, nici ea, nici colegii ei, nu se vor prezenta la audieri pe motiv ca cineva incearca sa fabrice un dosar penal.

Si presedintele Camerei Deputatilor a solicitat convocarea Biroului Permanent, in care va propune suspendarea acestei comisii, dupa ce in presa, au aparut anumite stenograme.

Motivul: comisia are alte obiective decat cele votate de plenul Camerei Deputatilor. Mai exact se va discuta despre stenogramele aparute in presa, privind activitatea comisiei parlamentare de ancheta in cazul Udrea.

Potrivit Robertei Anastase, din aceste stenograme reiese ca "membrii comisiei si-au propus sa-i construiasca un dosar penal doamnei ministru".

Si prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, a anuntat luni ca partidul sau va cere oficial desfiintarea comisiei.

"Noi credem ca activitatea acestei comisii de ancheta in cazul ministrului Elena Udrea este un abuz fara precedent, demascat, din fericire, de presa, o practica a anilor '50, a comisarilor poporului, a fost preluata in zilele noastre, in 2009, de alesi ai poporului, incercand sa fabrice dovezi cu care sa incrimineze un membru al Guvernului", a mai spus Videanu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, referindu-se la solicitarea democrat-liberalilor, ca nu exista precedent in care o comisie parlamentară de ancheta sa fi fost desfiintata.

De asemenea, Duvaz a apreciat ca aparitia in presa a unor inregistrari neoficiale intre unii membri ai comisiei Udrea este un lucru foarte grav. Social-democratul a apreciat ca ar trebui solicitat cel putin un raspuns din partea secretarului general al Camerei Deputatilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO