PDL Arad: Sorin Blejnar are in continuare sustinerea organizatiei

04-03-2011 17:23

Sorin Blejnar

Liderul PDL Arad, Gheorghe Seculici, a anuntat astazi ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are in continuare sustinerea organizatiei judetene a partidului. Aceasta sustinere va fi retrasa doar daca apar acuzatii oficiale.

Seculici a spus ca, deocamdata, nu exista niciun motiv temeinic pentru care PDL Arad sa nu mai fie alaturi de acesta. Aceasta filiala l-a sustinut pe Blejnar pentru ocuparea functiei de presedinte al ANAF.

"Domnul Sorin Blejnar are sustinerea organizatiei judetene a Partidului Democrat-Liberal Arad, datorita profesionalismului de care da dovada. De fapt, profesionalismul a fost argumentul care a stat la baza promovarii domnului Blejnar in functia de presedinte al ANAF. Dumnealui nu este si nu a fost niciodata membru al PDL.", a spus Gheorghe Seculici.

In ultima perioada, presedintele ANAF a fost acuzat in repetate randuri atat de oameni politici din opozitie, cat si de fostul sef al Vamii Ploiesti Diana Severin ca el ar fi "regina" de pe tabla de sah a coruptiei din vami. De fiecare data, Blejnar a respins aceste acuzatii.

Numele lui Blejnar, implicat intr-un scandal de mita de un milion de euro

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO