VIDEO. Cum arată acum primarul Nicușor Dan, după ce s-a tuns: ”Am decis să mă conformez”

Ultima actualizare: 08-06-2021 14:15

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a decis să asculte de rugămințile bucureștenilor și să adopte un ”look” mai puțin rebel, în concordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă în administrarea orașului.

Edilul a explicat într-un interviu acordat corespondentului PRO TV Vitalie Cojocari pentru emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”, difuzată exclusiv pe www.stirileprotv.ro, că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, ”în special” cei care l-au votat.

”Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns.” - a declarat Nicușor Dan.

 

Aspectul de muzician rock al primarului general ajunsese motiv de discuții pe rețelele de socializare, în condițiile în care coafura sa putea fi comparată cu a lui Bob Dylan sau Jimi Hendrix (FOTO, jos). 

 

Acum, însă, Nicușor Dan spune că s-a conformat.

”Am primit acest reproș de la mai multă lume, și atunci am decis să mă conformez, pentru că, repet, nu e vorba de mine, ci e așa cum își închipuie multă lume care m-a votat că trebuie să arate un primar pe care ei l-au votat. Și atunci ...” - a explicat edilul Bucureștiului.

Nicușor Dan susține că ”nu contează cât de lung ai părul”, însă realitatea îl contrazice. Chiar el recunoaște că, înainte de a intra în politică, în 2012, îi plăcea să adopte un stil mai rebel, după care ... s-a conformat și el: și-a pus costum și s-a tuns.

FOTO: Nicușor Dan în 3 iunie 2021, înainte să se tundă:

 

Primarul Nicușor Dan: Multă vreme am avut un stil și de îmbrăcăminte și de aspect fizic, să zicem mai rebel. Când am intrat în politică în 2012, când am candidat prima oară, mi-am dat seama că nu e potrivit să ... Există niște standarde sociale pentru persoanele care reprezintă, și atunci m-am conformat, m-am îmbrăcat la costum, mi-am tuns părul .. ”

Vitalie Cojocari: Contează cât de lung ai părul?

Primarul Nicușor Dan: ”Nu, evident. Numai că, cum am spus, în zona socială există niște mentaluri colective, niște tipare, și atunci ăsta e lucrul cel mai puțin important ...

Vitalie Cojocari: Important e cum și cât gândești.

Primarul Nicușor Dan: ”Ca să spun așa, am făcut niște sacrificii. Ăsta e cel mai mic. Da? Am făcut niște sacrificii când am intrat în politică, aveam cariera mea de matematician, era un lucru pentru care mă pregătisem 20 de ani, pe care îl făceam cu mare plăcere. Și acum, când mi-am tuns părul, e ceva minor.

Interviul complet realizat de Vitalie Cojocari cu primarul general Nicușor Dan pentru emisiunea ”Interviurile lui Vitalie” va fi publicat miercuri, 9 iunie, pe www.stirileprotv.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO