Imagini cu pasagerii avionului AirAsia inainte de tragedie, prezentate intr-un material special de CNN. VIDEO emotionant

pasager AirAsia

CNN a prezentat intr-un material video imagini cu o parte din victimele aflate in avionul AirAsia, prabusit in Marea Java. Printre pasageri s-au aflat si multi adolescenti, dar si mame care nu se vor mai intoarce acasa.

 

In clipul de mai jos puteti vedea fotografii cu cativa dintre pasagerii zborului  QZ8501.

Primele sicrie cu trupurile victimelor din avionul companiei AirAsia au fost aduse la aeroportul Juanda, in Java de Est. Rudele urmeaza sa identifice cadavrele celor iubiti.

Citește și
AirAsia
Trei dintre cele peste 40 de cadavre gasite in Marea Java au fost recuperate. AirAsia confirma ca apartin cursei QZ8501
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Trupurile au fost recuperate de pe Marea Java, puse in saci speciali, si duse la aeroportul militar Iskandar, unde au fost mutate in sicrie si transportate in Java de Est pentru identificare.

Autoritatile indoneziene au confirmat ca epava avionului a fost gasita. In urma impactului cu apa, aeronava ar fi ajuns rasturanta pe fundul marii Java.

Sase dintre cadavrele recuperate purtau veste de salvare. Echipele de salvatori cred ca multi dintre pasageri sunt la bordul epavei. Unul dintre pilotii implicati in cautari a declarat ca trei dintre oamenii morti gasiti plutind pe apa se tineau de mana.

"Sunt intre sapte sau opt cadavre. Trei dintre persoane au murit tinandu-se de mana, asa i-a scos apa la suprafata", a declarat pilotul.

Potrivit CNN, autoritatile ar fi anuntat familiile pasagerilor ca epava avionului AirAsia a fost detectata pe fundul Marii Java. Pana la aceasta ora echipele nu stiu daca aeronava este intreaga sau s-a rupt la impact.

Pe parcursul noptii, salvatorii au recuperat un al saptelea cadavru.

Vremea rea ii impiedica pe salvatorii indonezieni sa reia operatiunile de cautare in zona unde s-a prabusit avionul AirAsia, disparut duminica in largul Indoneziei.

"Facem fata unor conditii meteorologice nefavorabile. Ploile si rafalele de vant puternice ne impiedica sa reluam in aceasta dimineata operatiunile de cautare", care au fost suspendate pe timpul noptii, a declarat coordonatorul fortelor aeriene insarcinate cu cautarea aeronavei, S.B. Sypriyadi.

Sute de salvatori, militari si politisti asteapta pana cand vremea se va ameliora.

Pana in prezent au fost recuperate sase cadavre, a declarat Bambang Soelistyo, care conduce operatiunile de cautare la locul prabusirii zborului QZ8501.

"Cand vremea se va imbunatati, vom transporta cadavrele la Pangkalan Bun", cea mai apropiata localitate care dispune de o pista de aterizare, a adaugat el.

Printre cadavrele recuperate figureaza cel al unei femei imbracate in uniforma companiei aeriene.

Statele Unite vor trimite o a doua nava pentru a participa la operatiunile de cautare a avionului AirAsia.

Nava de lupta USS Fort Worth "urmeaza sa fie trimisa in regiune", a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, contraamiralul John Kirby, potrivit CNN.

"Aceasta nava va fi pregatita peste doua zile sa se deplaseze spre zona unde au loc operatiunile de cautare", a adaugat el.

Avionul companiei AirAsia (zborul QZ8501) a disparut duminica la scurt timp dupa ce decolase din Surabaya, al doilea oras din Indonezia, cu destinatia Singapore. Cautarile s-au concentrat in jurul insulelor Bangka si Belitung, in Marea Java.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Momentul in care pilotul ii atentioneaza pe pasagerii avionului companiei Virgin Atlantic ca urmeaza o aterizare fortata
Momentul in care pilotul ii atentioneaza pe pasagerii avionului companiei Virgin Atlantic ca urmeaza o aterizare fortata

VIDEO. Imagini filmate in interiorul avionului Boeing 747, al companiei americane Virgin Atlantic, care a aterizat fortat la Londra, au fost facute publice.

Trei dintre cele peste 40 de cadavre gasite in Marea Java au fost recuperate. AirAsia confirma ca apartin cursei QZ8501
Trei dintre cele peste 40 de cadavre gasite in Marea Java au fost recuperate. AirAsia confirma ca apartin cursei QZ8501

Cautarile au fost oprite, dupa ce peste 40 de cadavre au fost gsite marti, in Marea Java, trei fiind recuperate in timpul operatiunilor de gasire a avionului AirAsia, disparut in largul Indoneziei, a declarat o purtatoare de cuvant a marinei nationale.

Cazul avionului AirAsia QZ8501. Cautarile au fost din nou sistate.
Cazul avionului AirAsia QZ8501. Cautarile au fost din nou sistate. "Cel mai probabil, avionul e pe fundul marii"

Cautarile in vederea gasirii avionului companiei malaysiene AirAsia care a disparut duminica in timp ce efectua zborul QZ8501 pe o ruta Indonezia-Singapore cu 162 de persoane la bord au fost din nou sistate.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.