VIDEO. O ursoaică și puiul ei, împușcați de soldați ruși după ce s-au urcat pe un submarin nuclear

Ultima actualizare: 10-11-2020 17:28
ursoaica
The Moscow Times

Reprezentanţii forţelor navale ale Rusiei au apărat decizia de a împuşca o ursoaică şi puiul ei după ce animalele s-au urcat pe un submarin nuclear în provincia Kamceatka, scrie BBC.

Răspunsul oficial vine după ce înregistrarea execuţiei a stârnit critici pe reţelele de socializare.

Marina rusă a transmis că nu exista niciodată altă opţiune de rezolvare a situaţiei după ce animalele s-au urcat pe submarinul acostat în baza Vilyuchinsk din provincia Kamceatka.

Sute de utilizatori ai reţelelor de socializare au acuzat forţele navale că au fost multe prea crude după ce înregistrarea video a execuţiei a apărut online. „Animale!”, a spus simplu un utilizator, în timp ce un altul a comentat: „Întreaga esenţa a Rusiei într-o singură filmare”.

Este neclar când a avut loc incidentul, dar înregistrarea a apărut pe 8 noiembrie pe reţelele de socializare. În înregistrare, unul dintre urşi poate fi văzut cum cade în apă după ce este lovit de un glonţ. „Nu există altă variantă”, se aude o voce din spatele camerei. „Dacă îi alergi şi încerci să-i zgorneşti, ajunge apoi în sate. Aşa te lupţi cu urşii în Kamceatka”.

Între 10 000 și 14 000 de urși bruni trăiesc în Kamceatka. Ei se hrănesc cu rădăcini, fructe și miere, dar pot să atace oamenii atunci când se simt amenințați.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO