VIDEO | Jaf armat într-un magazin Chanel. Hoții au fost filmați în timp ce fugeau cu bunuri în valoare de milioane de euro

Ultima actualizare: 05-05-2022 22:30
chanel

Un magazin de lux Chanel din Paris a fost joi ţinta unui jaf armat, care nu s-a soldat cu răniţi, dar conform surselor din anchetă hoţii au reuşit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro, transmite agenţia EFE.

Atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendome, unde se află numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux, şi a fost comis de patru indivizi; doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motocicletă.

Tâlharii erau înarmați. Unul dintre ei era echipat cu o pușcă de asalt, transmite L'Independant.

O înregistrare video postată de un martor pe reţelele de socializare îi arată pe cei patru imediat după comiterea jafului, toţi îmbrăcaţi în negru şi cu căşti pe cap.

Niciun angajat şi niciun client nu au fost răniţi. A fost deschisă o investigaţie şi cooperăm deplin cu forţele de ordine”, a reacţionat compania Chanel.

Aceasta nu a făcut vreo referire la valoarea pagubei, dar postul BFM TV a relatat că ar putea fi vorba despre milioane de euro, potrivit surselor apropiate anchetei.
 

 

Capitala Franţei a fost în ultimii ani scena mai multor jafuri spectaculoase comise în plină zi asupra unor magazine de lux.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO