VIDEO. Carmageddon in Los Angeles. Cum arata Orasul Ingerilor fara nicio masina

17-07-2011 16:41

Carmageddon

Inchiderea autostrazii interstatale 405 este un prilej numai bun pentru jurnalistii americani sa isi inchipuie cum va arata Los Angelesul in ziua in care masinile nu vor mai exista. 

Este una dintre cele mai aglomerate autostrazi din Statele Unite ale Americii si pentru prima ora de cand a fost construita, s-a inchis in acest weekend.

Facultatile la care intri fara diploma de BAC. O universitate particulara sfideaza Legea Educatiei

Este vorba despre autostrada 405, construita initial ca o varianta pentru autostrada Interstatala 5.

Iata cum arata Los Angelesul zilele acestea. IMAGINILE SUNT UNICAT:

Running on Empty (Revisited) from Ross Ching on Vimeo.

Autostrada incepe in Irvine, la El Toro Y si este paralela cu coasta Pacificului. Dupa ce traverseaza vestul Los Angelesului, 405 intra prin trecatoarea Sepulveda in Muncii Santa Monica, apoi trece peste San Fernando Valley pentru a reintra in Interstatala 5.

O farsa de cosmar. La un pas sa faca infarct cand a fost ceruta in casatorie. VIDEO

Pana acum toate lucrarile de intretinere nu prea deranjau traficul pentur ca se faceau pe timpul noptii, insa de data aceasta, recosntructia Podului Mulholland, cel mai mare si cel mai aglomerat pasaj care o traverseaza, este cu totul altceva. Ruta a fost inchisa timp de trei zile pe o distanta de 16 kilometri, intre iesirile 10 si 101. Podul trebuie demolat si refacut din nou, de data aceasta mult mai lat si fara sprijin pe piloni, pentur a permite latirea autostrazii. Se castiga astfel cateva benzi in plus, necesare fluidizarii traficului, scrie LA Times

GALERIE FOTO la finalul articolului

Muncitorii trebuie sa incheie operatiunea iun 53 de ore, incepand de vineri, altfel risca sa primeasca o amenda de 6.000 de dolari pentru fiecare 10 minute de intarziere.

Incearca imposibilul in 53 de ore. Vor demola un pod si il vor construi la loc. FOTO

Pentru cei din Los Angeles, locuitori care se pot defini printr-un adevarat cult al masinilor, vestile sunt foarte proaste. Faptul ca nu pot circula pe rutele obisnute, este o suparare foarte mare.

Sursa: LA Times


VIDEO PROTVPLUS.RO