Un șofer din Germania a condus 40 de ani fără a deține un permis valabil

10-12-2020 20:17


Carnagiu în Germania: Patru români au murit după ce mașina lor a fost prinsă între două TIR-uri. Vinovat e tot un român

Un șofer din Germania a condus 40 de ani fără a deține un permis valabil. În tot acest timp timp, el a făcut livrări cu mașina, informează Deutsche Welle.

În vârstă de 67 de ani, șoferul a fost tras pe dreapta în apropierea orașului Trier, din vestul Germaniei. În momentul în care i-au fost cerute actele, acesta le-a arătat polițiștilor o copie a unui document falsificat în care se preciza că permisul său a fost prezentat la o altă secție de poliție.

După ce oamenii legii și-au dat seama că șoferul a încercat să-i păcălească, bărbatul a recunoscut că a condus fără permis o perioadă de 40 de ani, timp în care a fost curier. Poliția a anunțat că acesta se confruntă cu multiple acuzații. În Germania, de-a lungul timpului, au fost raportate mai multe cazuri similare.

În iulie 2020, o femeie de 69 de ani ar fi condus fără permis 39 de ani. Aceasta a fost descoperită după ce a lovit un alt autovehicul aflat într-o parcare și a fugit de la locul accidentului. În 2014, Marco Reus, jucătorul echipei Borussia Dortmund, a fost amendat cu 540.000 de euro după ce a fost prins conducând un Aston Martin, chiar dacă nu deținea permis de conducere.

 

Sursa: Deutsche Welle


VIDEO PROTVPLUS.RO