Șarpe uriaș căzut din tavan bagă spaima în zeci de parlamentari

26-07-2019 14:29


Sarpe cazut din tavan in Nigeria - 1

Un şarpe a băgat spaima în zeci de oameni, după ce a căzut din tavanul unei încăperi a parlamentului regional din statul Ondo, Nigeria, unde urma să aibă loc o ședință plenară.

Șarpele a căzut din tavan peste deputaţii strânşi într-un parlament regional din sud-vestul Nigeriei, forţându-i pe aleşi să părăsească rapid incinta, a informat vineri purtătorul de cuvânt a instituţiei.

Mai multe imagini în galeria foto

"Eram pe punctul de a intra în şedinţă plenară când un şarpe masiv a ieşit din cameră. Acest incident ne-a perturbat întâlnirea şi a trebuit să părăsim locul în grabă", a declarat purtătorul de cuvânt al parlamentului din statul Ondo, Olugbenga Omole, informează Agerpres.

El a precizat că reptila nu a făcut rău nimănui, însă ulterior a fost ucisă.

Potrivit purtătorului de cuvânt, incidentul a avut loc din cauza stării jalnice a clădirii şi a lipsei de bani pentru întreţinerea acesteia.

"Această încăpere nu mai oferă siguranţa necesară pentru desfăşurarea activităţii legislative şi de aceea am decis să ne amânăm reuniunile sine die. Camera va intra în vacanţă pe o perioadă nedeterminată", a precizat el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO