Un pescar a fost omorât și îngropat de un urs brun în Orientul Îndepărtat Rus

Ultima actualizare: 17-06-2020 11:21
pescar
Profimedia

Un pescar identificat drept Pavel Șișkanov a fost ucis de un urs brun în timp ce pescuia în satul Tigil, la nord-vestul peninsulei Kamceatka, în Orientul Îndepărtat al Rusiei, scrie The Siberian Times.

Ursul l-a atacat pe bărbatul de 46 de ani în râu și l-a târât din apă, ucigându-l, după care i-a îngropat trupul în tufișuri. O echipă de experți în vânătoare și polițiști au găsit prădătorul care păzea trupul. Ursul în vârstă de aproximativ doi ani a fost împușcat.

Rezultatele primei examinări a locului unde a fost găsit cadavrul au arătat că pescarul a încercat să fugă de urs și a sărit în râu, deoarece hainele lui erau ude. Animalul i-a smuls un braț.

„Ursul trebuie să-l fi prins în apă și l-a târât afară din râu. N-ar fi trebuit să alerge ... nu trebuie să alergați niciodată într-o astfel de situație. Trebuie să faceți gălăgie, să țipați ca să îl intimidați”, a spus unul dintre membrii echipei de vânătoare.

Satul Tigil este cel mai mare așezământ viu din nord-vestul peninsulei Kamchatka cu aproape 1500 de oameni. Este construit pe râul Tigil, la vreo 48 km de unde se varsă în marea Okhotsk.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO