Un om al strazii i-a cedat locul in autobuz unei femei insarcinate. Ce s-a intamplat apoi a starnit furia unui pasager

Ultima actualizare: 30-09-2015 07:13
Michael Evans

O postare pe Facebook a unui britanic a devenit virala pe internet, dupa ce barbatul a povestit o intamplare la care a fost martor intr-un autobuz din Liverpool.

Michael Evans a fost socat sa vada cum soferul autobuzului refuza sa-i schimbe maruntisul cu o bancota, pentru ca barbatul sa se poata caza pentru o noapte la hostel, scrie Daily Mirror.

Martorul in varsta de 27 de ani observase cum cersetorul insistase sa-i ofere locul pe scaun unei tinere insarcinate si unui batran, pe parcursul unei calatorii din centrul orasului Liverpool pana in Anfield.

Evans l-a chemat pe barbat si i-a oferit 20 de lire. El a povestit toata intamplarea pe pagina sa de Facebook, unde a strans peste 61.000 de like-uri.

"Cand am vazut ce om cumsecade e Mark, pur si simplu o persoana decenta, m-am simtit fericit. Este foarte rar sa vezi genul acesta de comportament intr-un autobuz, avand in vedere ca oamenii sunt prea absorbiti de telefoane sau de muzica din casti. E un sentiment placut sa vezi oameni care se poarta frumos nu pentru ca ar avea ceva de castigat, ci pentru ca asa li se pare normal", a scris tanarul.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO