2 persoane neînarmate, împuşcate în New York de agenţii de la Imigrări


Ultimul update: Vineri 07 Februarie 2020 07:51
Data publicarii: Vineri 07 Februarie 2020 07:34
Categorie: Stiri externe
police

Un agent american de la serviciu de imigraţie a împuşcat doi bărbaţi neînarmaţi - dintre care unul în faţă - în timp ce încerca să reţină un imigrant fără documente, joi, în Brooklyn, au declarat oficiali şi martori, relatează dpa.

Doi agenţi americani de la serviciul de imigraţie şi vamă, care aveau un ordin de expulzare pentru o persoană, au escortat un bărbat dintr-o casă din W. 12 St. în apropiere de Quentin Road, în Gravesend, în jurul orei 8:15 când a survenit incidentul.

Când fratele bărbatului a încercat să intervină, a fost tras un foc de armă, au spus oficiali. Glonţul a trecut prin mâna acestuia şi a ajuns în obraz, au spus sursele citate, transmite Agerpres.

În timpul incidentului, bărbatul împuşcat în faţă a fugit înapoi în casă şi s-a baricadat, dar ulterior s-a predat. Un videoclip vizualizat de Daily News arată un bărbat care se luptă cu doi agenţi, blestemându-i în spaniolă.

Imigrantul fără documente a făcut obiectul unei anchete pentru violenţă domestică în 2016 şi s-a aflat în registrul poliţiei după ce a fost descoperit cu un număr de înmatriculare falsificat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO