Un german și-a ucis părinții, iar apoi le-a zidit trupurile. Motivul uluitor al gestului

Dată publicare: 13-04-2019 08:52
Dată actualizare: 13-04-2019 09:46


Un german de 26 de ani şi soţia sa, cu 3 ani mai tânără, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru uciderea părinţilor bărbatului şi zidirea trupurilor celor două victime.

Potrivit procurorilor, soția bărbatului l-a manipulat şi l-a determinat să comită omorurile pentru "a-l avea doar pentru ea". De aceea, chiar dacă nu a participat direct la dubla crimă, şi ea poartă, în egală măsură, răspunderea.

Numele complete ale celor doi acuzaţi nu au fost dezvăluite. În faţa instanţei, au fost identificaţi drept Ingo şi Stephanie

Friedrich Weitner, purtător de cuvânt la Tribunalul Regional Nurnberg: ”Tribunalul este convins că acuzatul şi-a ucis ambii părinţi cu lovituri de ciocan. Iar soţia lui l-a determinat să comită aceste omoruri.”

Cu înfăţişarea de băiat cuminte şi un chip prietenos, e greu de imaginat cum acest specialist în computere şi-a ucis într-un mod atât de brutal şi şocant ambii părinţi, întâi mama de 66 de ani, când dormea, şi mai apoi tatăl de 70 de ani.

Soţia care l-a determinat să comită dublul omor a fost descrisă de procurori drept "nesigură şi naivă", dar în acelaşi timp "manipulanta şi dominantă".

Ingo şi-a anunţat părinţii că vrea să se căsătorească şi să le dăruiască nepoţi, cât mai repede cu putinţă. Dar mama i-ar fi cerut să se gândească bine, pentru că nu o cunoaşte de multă vreme pe fată.

Atunci, Stephanie a început - şi a reuşit în cele din urmă - să-l convingă să-şi omoare părinţii. Ingo le-a zidit trupurile în beciul casei, în decembrie 2017, în ziua de Crăciun, iar apoi a anunţat dispariţia. Investigatorii au descoperit cadavrele după câteva săptămâni.

Verdictul prin care cei doi soţi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţa nu este definitiv şi poate fi contestat în apel.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO