Un copil i-a condus pe polițiști în peștera în care au fost ascunse cadavrele mamei și fratelui


Ultimul update: Joi 25 Aprilie 2019 22:16
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2019 21:27
Categorie: Stiri externe
crime Tenerife - 4

Un băiețel de doar 5 ani i-a condus pe polițiști în peștera în care fuseseră ascunse cadavrele mamei și fratelui său, cazul sinistru înregistrându-se în Tenerife, celebra stațiune spaniolă.

Poliția spaniolă l-a arestat pe tatăl băiatului, un cetățean german de 45 de ani, în legătură cu cele două crime, relatează Sky News.

Potrivit presei locale, băiatul de 6 ani a reușit să scape din peștera în care tatăl lui i-a sechestrat pe el, dar și pe mama și fratele de 10 ani.

Băiețelul a rătăcit singur timp de cinci ore înainte de a fi găsit murdar și plângând de câțiva turiști care făceau escaladări în zona respectivă.

Copilul le-ar fi povestit polițiștilor că a văzut mult sânge și că a fugit când tatăl i-ar fi atacat în peșteră pe toți trei.

Urmând indiciile copilului de 6 ani, două elicoptere ale poliției, dar și o echipă de 100 de polițiști au pornit căutările. Cele două cadavre au fost descoperite miercuri după amiază, într-o grotă de la baza vulcanului Teide.

Suspectul, cetățean german, care lucrează ca bucătar în Tenerife, a fost arestat. Soția și cei doi copii sosiseră luni în Tenerife ca să îl viziteze.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Un copil i-a condus pe polițiști în peștera în care au fost ascunse cadavrele mamei și fratelui
  • /

Sursa: Sky News

VIDEO PROTVPLUS.RO