Teroare in SUA. Noua oameni au murit si alti 18 au fost raniti, dupa un conflict armat intre motociclisti

Dată publicare: 18-05-2015 07:41
Dată actualizare: 21-05-2015 06:59


Reglare de conturi sangeroasa intre doua bande de motociclisti, in Texas.

Totul s-a intamplat langa un restaurant, iar motociclistii s-ar fi luat la cearta de la locurile de parcare. De la cearta, s-a trecut la incaierare, iar in scurt timp au aparut cutitele si armele de foc.

Pana la sosirea politistilor, 9 motociclisti erau deja morti, iar un al noualea a murit la spital. Alti 18 au fost raniti si cateva zeci de suspecti au fost arestati. Peste 100 de arme au fost recuperate de politisti de la locul crimei.

In timpul schimbului de focuri, oamenii din restaurantul din apropiere s-au adapostit pe sub mese si in camera frigorifica. In afara de motociclisti, nimeni nu a fost ranit.

Mai multi politisti au fost tinta tirurilor. Cu toate acestea, politia din Waco a informat pe contul sau de Facebook ca niciun membru al fortelor de ordine nu a fost ranit.

Zona unde a avut loc macelul a fost inconjurata de politia care a cerut locuitorilor riverani sa pastreze distanta. Mai multe persoane inarmate au fost arestate.

"Va rugam sa evitati centrul comercial Central Texas Market, pentru ca zona nu este in siguranta. Politia continua sa aresteze indivizi care vin la fata locului inarmati", a precizat politia din Waco pe Facebook.

Waco, un oras din sudul Texasului, are 129.000 de locuitori. In 1993, a fost scena unui asediu de 50 de zile dupa schimburi de focuri intre membri ai unei secte si FBI, soldat cu un incendiu in care si-au pierdut viata 74 de persoane.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO