Telenovela DSK. Si mama jurnalistei care il acuza pe fostul sef FMI de viol a trecut prin patul lui

Dată publicare: 19-07-2011 17:14
Dată actualizare: 22-07-2012 16:31


Anne Mansouret

Fostul sef al FMI ar fi intretinut relatii sexuale cu mama scriitoarei si jurnalistei Tristane Banon, femeia care il acuza pe acesta de tentativa de viol. Jurnalul de la ora 19.00 poate fi urmarit si pe varianta de mobil m.stirileprotv.ro.

 

FOTO. Ea este noua femeie care il acuza pe fostul sef FMI de viol

Anne Mansouret, in varsta de 65 de ani, a declarat ca sexul cu fostul sef FMI a fost brutal si plin de vulgaritate. Aventura ar fi avut loc pe vremea cand cei doi lucrau pentru Partidul Socialist din Franta.

La numai trei ani de la aventura, in 2000, Strauss-Kahn ar fi incercat sa o violeze pe fiica femeii, jurnalista Tristane, in varsta de 32 de ani.

Potrivit afirmatiilor jurnalistei, Strauss-Khan ar fi incercat s-o violeze in timp ce ii lua un interviu in 2003 intr-un apartament parizian. Ea a povestit ca Strauss s-a comportat “ca un cimpanzeu in calduri” in timp ce incerca sa-i rupa hainele de pe ea.

Aventura cu mama jurnalistei a iesit la iveala in timp ce femeia a fost interogata de politie. Ea a precizat si ca la vremea respectiva era buna prietena cu sotia de atunci a lui Strauss.

Ea le-a mai spus investigatorilor ca fostul sef FMI i-a cerut scuze pentru ca a incercat sa abuzeze de fiica ei.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO