STIRI EXTERNE PE SCURT. Situatia din cauza careia un australian a fost supranumit "Omul paianjen"; Ultima moda de smartphone

Dată publicare: 17-10-2014 19:18
Dată actualizare: 20-10-2014 07:02


Un barbat a fost arestat in Brazilia sub acuzatia ca ar fi ucis 39 de persoane. De altfel, suspectul, in varsta de 26 de ani, si-a recunoscut cumplitele fapte.

Barbatul a povestit relaxat ca a comis ororile in ultimele 10 luni. Barbatul, care lucra pe post de gardian la un spital din centrul tarii, si-a justificat faptele spunand ca era "suparat pe viata si suferea de anxietate".

Isi alegea victimele din randul femeilor, persoanelor fara adapost si travestitilor. Cea mai tanara avea 14 ani. Daca va fi gasit vinovat si condamnat va ocupa un loc pe sinistra lista a celor mai prolifici criminali in serie din istoria moderna.

Oscar Pistorius a plans la infatisarea finala

Oscar Pistorius a inceput sa planga la infatisarea finala de vineri, cand avocatul sau i-a spus judecatoarei ca atletul este falit, dupa cele sapte luni de proces. Pistorius a fost gasit vinovat de omor prin culpa, dupa ce, anul trecut, si-a impuscat iubita si risca zece ani de inchisoare cu executare. Judecatoarea va da sentinta marti dimineata.

"Omul paianjen" din Australia

Un tanar australian a fost supranumit "Omul paianjen", dupa ce o insecta a reusit sa-i intre sub piele si a ramas acolo cateva zile. Ceea ce parea sa fie o inflamatie s-a transformat intr-o iritatie suparatoare, care s-a extins pana pe piept. Medicii i-au indepartat paianjenul de sub piele si i-au spus ca se "infiltrase" acolo prin cicatricea ramasa dupa o operatie.

Cea mai noua moda in domeniul telefoanelor mobile

Cel mai nou "moft" in materie de telefoane mobile este smartphone-ul cu diamante si carcasa din aur. Lansat de o companie de bijuterii din Elvetia, modelul costa 250 de mii de dolari si a fost creat folosind tehnici specifice in realizarea bijuteriilor.

Colectia numara 11 modele exclusiviste, toate decorate cu pietre pretioase si materiale precum piele de piton sau iguana.


VIDEO PROTVPLUS.RO