SOCANT! Atat de saraci incat au ajuns sa manance cadavre de elefanti

Ultima actualizare: 20-09-2012 08:05
Elefant ucis

In tarile sarace, precum Zimbabwe, unde hrana, in special carnea, este extraordinar de scumpa pentru omul de rand, animalele salbatice sunt victime sigure. Pentru a nu muri de inanitie, oamenii ajung sa vaneze elefanti, girafe sau zebre.

In imaginile alaturate puteti vedea felul in care locuitorii saraci din Zimbabwe reusesc sa supravietuiasca. Sursa zilnica de hrana a acestor oameni sunt animalele salbatice, cei mai cautati fiind elefantii.

Motivul? Sunt suficient de mari pentru a hrani cu numar considerabil de locuitori. Se poate observa si in galeria alaturata cum parinti si copii, cu totii jupoaie, transeaza si impart carnea de pe un elefant gasit mort in apropiere de satul lor.

Se pare insa ca nu doar cei saraci supravietuiesc astfel. Din iunie 2008, economia zimbabweana a fost in cadere libera, iar contractele armatei cu diverse companii producatoare de carne de vita si pui fie au expirat si nu au mai fost innoite, fie au fost anulate din lipsa de lichiditati, iar solutia gasita de autoritati a fost hranirea soldatilor cu carne de elefant.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO