Carla Bruni Sarkozy fara sutien la intalnirea cu Medvedev!

04-03-2010 00:00


Prima doamna a Frantei, fost model, a purtat o rochie lunga Roland Mouret atat de mulata incat i-a lasat la vedere fiecare detaliu al anatomiei. Totul s-a intamplat la un dineu oficial, la care a fost invitat presedintele Rusiei, Dimitri Medvedev.

Vrem sa intoarcem pagina Razboiului Rece care ne-a adus numai nefericiri, a dus la adevarate tragedii si a indoliat familii. Prezenta dumneavoastra aici reprezinta dovada ca toate acestea apartin trecutului.
Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei

Nicolas Sarkozy si Dimitri Medvedev au ciocnit in amintirea Razboiului Rece, la Palatul Elysee. La dineul oficial, privirile au fost monopolizate insa de doamne.

Daca rochia Carlei Bruni a impartit specialistii in doua tabere, considerata de unii prea provocatoare, cea a cantaretei Mylene Farmer, invitata la dineu, s-a dovedit o alegere 100% neinspirata.

Artista s-a impiedicat nu o data, ci de trei ori, fiind pana la urma ajutata sa urce scarile.

Vizita lui Dimitri Medvedev, incheiata cu semnarea mai multor parteneriate economice intre cele doua tari, a cam incins spiritele in Franta. Ambii presedinti au ignorat insa intrebarile, preferand sa ciocneasca pentru prietenia franco-rusa.


 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO