Situatie incredibila in Turcia. Vicepremierul tarii spune ca femeile nu ar trebui sa rada in public

Ultima actualizare: 02-08-2014 07:18
Bülent Arınç

Vicepremierul Turciei, Bülent Arınç, a declarat ca este extrem de ingrijorat de coruptia morala care are loc in tara sa si ca si-ar dori ca femeile sa fie simboluri de castitate si sa nu rada zgomotos in public.

De asemenea, acesta le-a cerut femeilor sa nu discute lucruri neimportante la telefon, cum ar fi cele legate de arta culinara, si sa le pastreze pentru cand se vad fata in fata, potrivit Daily Mail.

Bulent a spus ca este ingrijorat si de programele TV, care au transformat tinerii "din simboluri de castitate in obsedati de sex".

"Castitatea este foarte importanta. Nu doar pentru femei, ci si pentru barbati. Acestia isi vor iubi copiii, iar femeile nu vor rade zgomotos in public. Unde sunt fetele noastre care se rusinau, care intorceau privirea atunci cand le priveam?", a spus oficialul turc.

Vicepremierul s-a declarat dezamagit si de rata ridicata de consum, dand ca exemplu numarul de telefoane mobile si masini detinut de populatia Turciei.

Bülent Arınç face parte din partidul conservator AKP, alaturi de premierul Tayyip Erdogan, considerat fundamental islamic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO