Și-a luat o insulă de 8 milioane de dolari, dar a fost prins furând din supermarket


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 15:38
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 14:32
Categorie: Stiri externe
Și-a luat o insulă de 8 milioane de dolari, dar a fost prins furând din supermarket

Andrew Lippi, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a fost acuzat că a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 300 de dolari. La câteva zile de la incident, el își cumpărase o insulă privată în valoare de 8 milioane de dolari.

Potrivit poliției din Key West, bărbatul a mers la un supermarket, unde a achiziționat produse în valoare de 300 de dolari. După aceea, le-a înlocuit cu produse mai ieftine și a mers înapoi la magazin, unde a cerut să i se returneze banii, scrie ABC News.

În urmă cu o săptămână, Lippi și-a cumpărat o insulă privată în valoare de 8 milioane de dolari. Totodată, el deține un resort cu 12 dormitoare, folosit de MTV pentru a filma un sezon din „The Real Worl/Lumea Reală”, în 2006. Proprietatea este închiriată cu 1.800 de dolari pe noapte, potrivit WPLG.

„Dispută comercială”

Potrivit poliției, el a furat mai multe produse, printre care becuri și un filtru de cafea de 55 de dolari, pe care l-ar fi înlocuit cu un aparat „mult mai vechi”, după care a cerut să i se returneze banii.

Pe de altă parte, bărbatul neagă acuzațiile.

„Lippi susține că nu a schimbat produsele înainte să le returneze. Întrebat despre becuri, a declarat că le-a returnat pentru că plătise prea mult pentru ele și că nu a știut că au fost înlocuite”, a precizat într-un raport polițistul care l-a arestat.

Mai mult, el susține că este vorba despre „o dispută comercială.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Și-a luat o insulă de 8 milioane de dolari, dar a fost prins furând din supermarket
  • /

Sursa: ABC News

VIDEO PROTVPLUS.RO