Si-a cerut iubita de sotie pe stadionul Yankees, dar a pierdut inelul din cauza emotiilor. Ce s-a intamplat dupa 5 minute

Ultima actualizare: 02-10-2016 00:26

Un fan a vrut sa-si ceara de sotie iubita, in tribunele faimosului stadion Yankee din New York.

Camerele fixau marele moment, iar imaginile erau proiectate pe imensa tabela de marcaj, amplasata deasupra centrului terenului. Numai ca, tanarului de 29 de ani i-au tremurat mainile, de emotie.

Andrew Fox din Pennsylvania a adus-o pe Heather, iubita lui, la New York, la un meci al echipei de baseball - pe care el o adora, iar ea o simpatizeaza, asa, mai mult de dragul baiatului. Fanul Yankees ii pregatise, insa, o surpriza. Voia sa-i dea inelul de logodna chiar acolo, in tribuna; Iar organizatorii, preveniti din timp, au transmis scena in direct.

Zis si facut; scoate inelul din buzunar, se aseaza intr-un genunchi, fata e coplesita de fericire.  Dar mainile ii tremura si indragostitul scapa pretioasa bijuterie...

Andrew si Heather se precipita, scotocesc dupa inel. Se agita si spectatorii din jur, unii folosindu-si telefoanele mobile pe post de laterne. Iar comentatorii transmit ca la un meci palpitant.

Cautarea pe sub scaune a durat vreo cinci minute tensionate. Andrew incepuse sa planga, de teama ca inelul s-a pierdut.

Pana la urma, fata si-a recuperat inelul.. Cazuse in manseta pantalonilor ei. Deznodamantul fericit a fost aclamat de intregul stadion, de peste 35 de mii de spectatori.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO