Rudolph Giuliani: Sunt foarte impresionat de Bucuresti, este un oras curat

Dată publicare: 12-12-2008 00:00
Dată actualizare: 04-10-2012 00:23


Rudolph Giuliani

Fostul primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, a declarat, dupa intalnirea cu primarul Capitalei Sorin Oprescu, ca este foarte impresionat de Bucuresti, pentru ca este un oras frumos, curat, de care bucurestenii trebuie sa fie mandri.


Intrebat ce parere are despre traficul din Bucuresti, fostul primar al New York-ului a declarat ca "traficul este si bun, si rau", aratand ca este rau pentru ca isi ia destul timp sa parcurgi orasul, insa este bun pentru ca "ultimul lucru in lume ar fi un oras fara trafic".

Fostul primar al New York-ului a mai discutat cu primarul Capitalei despre dificultatile si problemele economice mondiale, "Bucurestiul, Romania nefiind singure in aceasta situatie".

Potrivit Mediafax, Giuliani l-a invitat pe Sorin Oprescu sa vina in New York, fiind "impresionat de atitudinea pozitiva a lui Sorin Oprescu si de faptul ca este preocupat de problemele orasului".

Totusi, locuitorii capitalei nu sunt de aceeasi parere cu primarul New York-ului cand vine vorba de curatenia din Bucuresti. Un utilizator al www.stirileprotv.ro ne-a trimis in noiembrie imagini cu zona Luica din Bucuresti care este ingropata in gunoie

Nici in centrul istoric al Capitalei situatia nu este prea roz. Zona Smardan este si ea sufocata de gunoie si invadata de sobolani!

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO