Regina Elisabeta - „epuizată” din cauza vieții sociale aglomerate și pentru că „stă până târziu în noapte la televizor”

Ultima actualizare: 25-10-2021 14:52
regina elisabeta
Getty

Regina Elisabeta a II-a ar fi „obosită” din cauza faptului că, pe lângă programul său încărcat, stă trează până târziu pentru a se uita la televizor.

La începutul acestei săptămâni, monarhul a fost nevoit să-și anuleze o călătorie în Irlanda de Nord, la recomandarea medicilor, înainte de a fi internată o noapte în spital pentru „investigații preliminare”.

După ce regina s-a întors la Windsor a doua zi, consilierii regali au decis să îi reducă angajamentele înainte de summitul COP 26 de la Glasgow, programat la sfârșitul lunii, anunță The Independent.

The Sunday Times a relatat acum că regina este epuizată, deoarece își menținea un program încărcat de angajamente private - precum și faptul că stătea trează până târziu pentru a se uita la televizor.

Cotidianul a declarat că regina a avut „un flux constant de prânzuri și cine cu familia și prietenii” în această lună, deoarece „nu vrea să ia masa singură”.

Are o relație apropiată cu fosta bonă a copiilor ei

De la moartea Ducelui de Edinburgh, în aprilie, se spune că regina a încercat să se mențină ocupată.

O sursă apropiată familiei regale a declarat că își petrece adesea serile uitându-se la televizor cu Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani, bona care a avut grijă de copiii ei.

Sursa a declarat pentru The Sunday Times: „Regina o sună uneori și Mabel se duce și se uită la televizor cu ea. Sunt foarte apropiate”.

Serialul polițist „Line of Duty” și victoria vedetei de tenis Emma Răducanu la US Open din această vară s-ar număra printre programele la care regina a stat până târziu pentru a se uita.

La începutul acestei săptămâni, regina a fost consultată de specialiști la spitalul privat King Edward VII din centrul Londrei pentru „investigații preliminare”, înainte de a se întoarce acasă joi.

Se înțelege că șederea peste noapte a fost din motive practice și că regina s-a întors la biroul ei joi după-amiază pentru a îndeplini „sarcini ușoare”.

Va fi gazda liderilor mondiali la summitul COP 26

De asemenea, se spune că a fost dezamăgită că nu a putut călători miercuri în Irlanda de Nord și a urmat cu reticență sfatul medicilor săi de a se odihni mai mult.

Regina Elisabeta va fi gazda liderilor mondiali la summitul Cop26, care va avea loc peste o săptămână.

Regina Elisabeta este cel mai longeviv și cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. Ea urmează să sărbătorească jubileul de platină - 70 de ani pe tron - anul viitor.

Ea domnește din 1952 și a rămas văduvă la începutul acestui an, când prințul Philip a murit în aprilie, la vârsta de 99 de ani. Monarhul și-a redus volumul de muncă în ultimii ani, dar încă are un program încărcat de îndatoriri regale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO