Regina Elisabeta, la un pas sa fie impuscata de un militar din Garda de la Buckingham. Cum a fost posibil incidentul

Ultima actualizare: 08-01-2017 07:13
elisabeta getty

Un militar din Garda regala a luat-o pe regina Elisabeta a II-a, care obisnuieste sa se plimbe noaptea in jurul Palatului Buckingham, drept un intrus si a fost cat pe ce sa traga asupra ei, relateaza The Independent.

Potrivit presei britanice, care vorbeste despre "cel mai ciudat incident regal", regina Elisabeta a II-a era cat pe ce sa fie impuscata de unul dintre membrii Garzii de la Palatul Buckingham.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineata, in jurul orei 3.00. Vazand o silueta care se apropia in intuneric, despre care credea ca este un instrus, garda ar fi strigat: "Cine-i acolo?" Apoi, dandu-si seama ca era chiar regina Elisabeta a II-a in persoana, el ar fi adaugat: "Doamne, Maiestatea Voastra, era cat pe ce sa trag asupra dumneavoastra".

Regina, care si-a pastrat simtul umorului, i-ar fi raspuns: "Nu-i nimic. Data viitoare, va voi suna in prealabil, ca sa nu fiti obligat sa ma doborati".

Fara legatura cu aceasta intamplare, Palatul Buckhingham a anuntat joi ca isi va modifica orarul pentru schimbarea Garzii din ratiuni de securitate. Incepand cu 16 ianuarie, ceremonia se va derula in zile fixe - lunea, miercurea, vinerea si duminica - si va incepe cu jumatate de ora mai devreme, respectiv la ora locala 11.00.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!