Rapper-ul Nipsey Hussle, împușcat mortal într-un atac. Ultimul său mesaj

Ultima actualizare: 01-04-2019 07:41

Rapper-ul Nipsey Hussle a murit în urma unui atac armat în Los Angeles, în apropiere de magazinul său de îmbrăcăminte relatează CNN.

Rapperul de 33 de ani a fost împușcat mortal, alte două persoane fiind rănite. Acestea din urmă se află în stare stabilă, dar pentru artistul plâns de Rihanna, Snoop, Drake, Lebron și John Legend nu s-a mai putut face nimic. Mai multe imagini cu Nipsey Hussle în galeria foto a acestui articol!

Nominalizat la premiile Grammy, Nipsey Hussle a fost împușcat de mai multe ori și a fost declarat mort la spital. Un martor a văzut un bărbat fugind într-o mașină de la locul atacului.

Nu cu mult înainte de tragedie, rapperul a lăsat pe Twitter ceea ce avea să fie ultimul său mesaj: ”Este o binecuvântare să ai dușmani puternici”. Tot înainte de atac a făcut o poză cu un copil, fan al său, în fața magazinului.

Poliția îl caută pe suspectul descris ca un bărbat de culoare.

Nipsey a crescut în sudul Los Angeles-ului și a vorbit adesea despre apartenența sa la o bandă de cartier în anii adolescenței. Ar fi avut legături și cu o celebră bandă - Rollin 60's Neighborhood Crips din Los Angeles, care era formată din persoane de culoare implicate în jafuri, trafic de droguri, crime, furturi de mașini sau vandalism.

În stare de șoc, multe vedete au scris mesaje emoționante pe rețelele de socializare. ”Nu are niciun sens. Sufletul meu este zdruncinat de această veste. Îmi pare rău că i s-a întamplat asta lui Nipsey Hussle”, a scris Rihanna.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO