R. Kelly, arestat pentru a doua oară. Acuzațiile aduse cântărețului

Dată publicare: 07-03-2019 09:43
Dată actualizare: 07-03-2019 20:20


Cântăreţul R. Kelly (52 de ani) a fost arestat miercuri, pentru a doua oară în ultimele două săptămâni.

Rapperul american R. Kelly a fost reţinut miercuri după-amiaza pentru nerespectarea unui ordin judecătoresc ce prevedea obligaţia de a plăti pensie alimentară, restanţele cântăreţului ridicându-se la peste 161.000 de dolari, relatează Agerpres.

La o oră după ce a intrat la o audiere cu uşile închise într-un tribunal din Chicago, R. Kelly a ieşit însoţit de poliţişti. "El se află în custodia noastră", a spus o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Miercuri, cântăreţul american s-a prezentat în faţa judecătorului Lori Rosen, care l-a avertizat luna trecută pe cântăreţ că riscă să meargă la închisoare dacă nu va plăti pensia alimentară. În timpul audierii de miercuri, Kelly a fost găsit vinovat de nerespectarea ordinului judecătoresc şi a fost plasat în custodie.

R. Kelly trebuie să plătească 161.663 de dolari pentru a fi eliberat din închisoare. Următoarea audiere a fost programată pentru 13 martie.

Reţinerea cântăreţului are loc la mai puţin de două săptămâni după ce acesta a fost nevoit să plătească o cauţiune de 100.000 de dolari pentru a fi eliberat din închisoare, el fiind acuzat de abuzuri sexuale de patru femei.

Informaţiile legate de divorţul lui R. Kelly au fost păstrate în secret şi departe de ochii publicului, însă documente privind pensia alimentară au fost făcute publice în dosarul penal al cântăreţului.

R. Kelly şi fosta lui soţie, Andrea Kelly, au împreună trei copii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: r kelly, retinut, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO