Un bărbat din Germania a comis o crimă DUPĂ ce s-a sinucis. Cum a fost posibil

Dată publicare: 07-03-2019 07:34
Dată actualizare: 07-03-2019 09:40


Caz bizar în Germania. Un bărbat pare să se răzbune de dincolo de mormânt pe oamenii cu care a avut ceva de împărţit cât trăia.

Sună a povestire de groază, dar pentru victimele sale e cât se poate de reală. Un medic a fost ucis, iar o femeie şi fetiţa ei au fost rănite şi e posibil ca lucrurile să nu se oprească aici.

Un fost grădinar de 59 de ani din orăşelul german Mehlingen a fost găsit mort în patul său pe 1 martie. Cauza morţii nu a fost stabilită încă, dar se crede că s-a otrăvit.

Siegfried Zech, vecin: "Era un om cam ciudat. Mergea pe la festivaluri medievale, avea armura de cavaler. Spunea că are licenţă de pirotehnist şi că a umblat cu mulţi explozibili şi arme."

Alte două evenimente care s-au produs în preajma morţii lui i-au condus pe poliţişti înapoi la grădinar.

Bernhard Christian Erfort, purtător de cuvânt al poliţiei: "Vineri dimineaţă am găsit un medic mort, ucis de o explozie, apoi am avut o explozie la Otterber. Amândouă au legătură cu dl Graumann."

Grădinarul instalase o bombă artizanală la intrarea în cabinetul medicului, care a fost ucis pe loc. Şi pusese explozibil în lemnele de foc ale unei familii, ranind o femeie şi pe fetiţa ei de patru ani. Acasă la suspectul mort s-au găst praf de puşcă şi alte materiale explozibile. Poliţia nu exclude că grădinarul să mai fi pus şi alte capcane, iar localnicii sunt îngrijoraţi.

Cei care au avut conflicte cu grădinarul sunt sfătuiţi să contacteze poliţia şi să aibă mare grijă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO