Propunere legislativa socanta facuta de o musulmana: Sa legalizam sclavia sexuala


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 05:51
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2011 10:07
Categorie: Stiri externe
Salwa al Mutairi

Politicianul din Kuweit care a candidat in trecut pentru un scaun in parlament a sustinut in public legalizarea scalviei sexuale si a sugerat ca prizonierele non-musulmane din tarile aflate in razboi ar fi candidatele ideale pentru “concubinaj”.

Salwa al Mutairi si-a motivat controversata propunere explicand ca, prin cumpararea unei sclave sexuale, barbatii “virili”, fideli si decenti din Kuweit nu ar mai practica adulterul, pentru ca “achizitionarea” unui partener sexual “importat” este echivalentul casniciei.

Activist politic si gazda unui show de televiziune, Salwa al Mutairi a sugerat ca prizonierele de razboi cumparate de musulmani ar avea o viata mai buna in acest fel. In inchisori ar putea muri de foame.

“Nu ar fi nicio rusine in acest lucru si nu este interzis sub legea islamica Sharia”, a declarat Mutairi.

Aceasta a dat exemplul unui lider musulman din secolul al VIII-lea, Haroun al-Rashid, care a domnit peste o zona formata din Iranul, Irakul si Siria zileleor noastre si despre care se crede ca a avut 2.000 de concubine.

Mutairi a recomandat ca posibilele “concubine” sa fie cumparate prin intermediul unor agentii de tipul celor care angajeaza femei de serviciu.

Intr-o incercare de a lua in considerare si sentimentele femeilor in acest tip de aranjament, Mutari a concluzionat ca acestea ar trebuie sa aiba cel putin 15 ani.

Un video cu declaratiile controversate ale lui Salwa al Mutairi a fost postat pe YouTube, starnind un val de proteste din partea internautilor.

 

 

Cititi si:

Serban Huidu: "Nu imi aduc aminte cum este Dincolo"

Romania, tot mai aproape de canicula: 33 de grade la pranz. Vezi temperaturile in toata tara

Sursa: Daily Mail

“M-au legat, apoi au urinat pe mine”. Femeia violata de soldatii lui Ghaddafi a ajuns in Romania
Libia: O femeie sustine ca a fost violata de 15 soldati ai lui Ghaddafi
VIDEO PROTVPLUS.RO