Printul George, fotografiat in curtea Palatului Kensington. Imaginile care au fermecat presa britanica

Ultima actualizare: 17-12-2014 07:03

Printul George i-a fermecat din nou pe britanici dupa ce Palatul Buckingham a facut publice inainte de sarbatorile de iarna trei fotografii cu cel mai nou membru al familiei.

Cu un al doilea copil care urmeaza sa se nasca la primavara, printul William si ducesa de Cambridge au difuzat noi fotografii oficiale cu primul lor fiu.

Cele trei fotografii au fost realizate in noiembrie si au ajuns duminica dimineata in toata presa din Regatul Unit. In imagini, Printul George, care are un an si 5 luni, apare, zambind poznas, in curtea de la Kensington Palace, unde locuieste cu familia sa.

Spre dezamagirea fanilor, apar putine fotografii oficiale cu el. Ultimele poze cu girul ducelui si ducesei de Cambridge au fost de la prima aniversare a micului George, in iulie.

Potrivit CNN, Casa Regala se tine astfel de cuvant facand publice periodic imagini cu Printul George. Respecta promisiunea facuta dupa ce a cerut presei tabloide sa stea cat mai departe de cel care e al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO