Primele arestari in cazul Maddie McCann. Decizia luata de autoritatile britanice


Ultimul update: Vineri 17 Ianuarie 2014 07:06
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2014 09:14
Categorie: Stiri externe
Maddie McCann

Politia din Marea Britanie a inceput sa faca presiuni asupra autoritatilor din Portugalia in legatura cu cazul Madeleine McCann. Britanicii cer interogarea si retinerea principalilor suspecti.

Procurorii britanici au trimis doua scrisori oficiale in care cer ca cei trei suspecti in cazul disparitiei fetitei Maddie McCann si fie arestati si interogati.

Exista numeroase indicii descoperite de detectivii britanici care conduc spre cei trei suspecti. Se pare ca in ziua disparitiei fetei acestia au vorbit de foarte multe ori la telefon si ca, cel mai probabil, au rapit-o in timpul unui jaf la hotelul in care Maddie era cazata cu parintii ei.

"Politia vrea ca suspectii sa fie arestati, ei ar putea fi cheia in rezolvarea acestui caz. Este posibil ca ei sa nu aiba nicio legatura cu disparitia, dar se poate sa stie ce s-a intamplat in acea zi in hotel", a declarat un reprezentant al familiei McCann.

Madeleine a disparut la varsta de 4 ani, in timpul unei vacante cu parinti in statiunea Praia da Luz, in mai 2007, din camera de hotel.

Cu 17 zile inainte de disparitie, in hotelul respectiv a avut loc o spargere, urmata de o noua tentativa de jaf. Cei trei suspecti ar fi fost prinsi intr-o alta camera de hotel, in care se afla un copil singur. Din fericire, parintii acestuia au ajuns la timp, iar hotii au fugit.

Este posibil ca acestia sa fi revenit dupa mai multe zile si atunci au gasit-o pe micuta Maddie si au rapit-o.

De cand autoritatile portugheze i-au identificat pe cei trei, politia din Marea Britanie a tot cerut arestarea lor.

Sursa: Daily Mail

Tags: maddie mccann,

Portretul robot al principalului suspect in cazul Maddie McCann. Ce s-a intamplat in acea noapte
Autoritatile britanice vor publica poza cu principalul suspect in cazul Maddie McCann
VIDEO PROTVPLUS.RO