Presa din Brazilia: Moartea ambasadorului grec, planuita in detaliu de sotia acestuia si de amantul ei, un politist

Ultimul update: Luni 02 Ianuarie 2017 08:52
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2016 21:21
Categorie: Internaţional

Anchetatorii brazilieni suspecteaza ca ambasadorul grec Kyriakos Amiridis a fost ucis la cererea sotiei sale, care a raportat disparitia la doua zile dupa ce diplomatul a fost vazut pentru ultima data intr-o suburbie saraca si periculoasa din Rio.

Autoritatile au descoperit abia vineri dimineata cadavrul diplomatului intr-o masina incendiata din suburbia Nova Iguacu, transmite Reuters. De asemenea, sotia braziliana ar fi planuit uciderea ambasadorului grec impreuna cu un politist, cu care avea o relatie extramaritala.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis (59 de ani) a disparut dupa ce a parasit luni noaptea locuinta unor prieteni ai sotiei sale braziliene, care era situata intr-o suburbie saraca si periculoasa din metropola Rio de Janeiro. Autoritatile braziliene au descoperit vineri dimineata cadavrul carbonizat al diplomatului grec, care era abandonat intr-o masina incendiata din Nova Iguacu.

Procurorii cred ca moartea ambasadorului a fost planuita in detaliu de Francoise Amiridis si de politistul Sergio Moreira. De asemenea, politistul amant este cel mai probabil criminal, iar crima ar fi avut loc in locuinta cuplului din Rio de Janeiro.

Kyriakos Amiridis avea o fiica de zece ani impreuna cu sotia sa braziliana.Autoritatile braziliene au anuntat ca au arestat alti doi suspecti in investigatia privind moartea ambasadorului grec, pe langa sotia acestuia si politistul Moreira.

Globo a publicat imagini cu un autovehicul alb incendiat in suburbia Nova Iguacu. Politistii brazilieni au precizat ca autovehiculul are aceleasi numere de inmatriculare ca masina inchiriata inainte de disparitie de catre Amiridis.

Insa, o reprezentanta a misiunii diplomatice elene nu a recunoscut nici macar disparitia ambasadorului, precizand ca acesta este in vacanta si se va intoarce dupa 9 ianuarie in Brasilia. Anterior, Amiridis a ocupat functia de consul general al Greciei in Rio de Janeiro si a condus misiunea diplomatica elena din Libia.


 

 

Ambasadorul Greciei in Brazilia a disparut fara urma de 3 zile. Descoperirea facuta de politisti intr-o masina carbonizata
Ambasadorul Greciei in Brazilia a disparut fara urma de 3 zile. Descoperirea facuta de politisti intr-o masina carbonizata
VIDEO PROTVPLUS.RO
protest viena
Protest la Viena față de coaliția de dreapta aflată la putere. ”Rasismul miroase urât”
Pregătiri pentru o demonstrație de amploare în Ungaria, dupa adoptarea ”Legii Sclaviei”
Ploaie cu bani pe o autostradă. 300.000 de dolari, împrăștiați pe șosea. VIDEO
Mii de persoane adunate la Kiev, ca să susțină înfiinţarea unei biserici independente de Rusia
Al șaptelea deces înregistrat ca urmare a protestelor ”vestelor galbene”
Președintele BCE: „Fascinaţia faţă de regimurile iliberale se extinde”
Avion SU-27
Tragedie aviatică în Ucraina. Un avion al armatei s-a prăbușit
Analiză. Cum reuşesc jihadiştii supravegheaţi de autorităţi să comită masacre în Europa
"Obamacare", declarat neconstituţional. Reacţia lui Donald Trump
Mărturii șocante ale unui fost gardian nazist de origine română despre viața în lagăre
Liderii europeni, "exasperaţi" de Theresa May. Ar putea urma un BREXIT fără acord
Familia regală britanică a prezentat felicitările de Crăciun. Cu cine apare Charles