Povestile tragice ale victimelor atentatului de pe aeroportul Ataturk. Un tanar a fost ucis la doar 10 zile dupa nunta

Ultima actualizare: 02-07-2016 00:00
victima atentat Istanbul

Desi autoritatile turce nu au reusit inca sa identifice toate victimele atentatului de pe aeroportul din Istanbul, povestile catorva dintre cei ucisi in exploziile de marti seara au devenit cunoscute.

Tanarul Yusuf Haznedaroglu a fost ucis in atentatul din Istanbul, la doar 10 zile dupa ce s-a casatorit. „Am asteptat ore intregi in fata spitalului. Am aflat ca prietenii sai sunt raniti, apoi ca el a murit. Abia cu zece zile in urma am avut nunta”, a declarat mama lui Haznedaroglu pentru Hurriyet.

Umut Sakaroğlu, un tanar ofiter din politia aeroportului, este considerat in Turcia eroul zilei. El l-a impuscat pe unul dintre cei trei teroristi, dar a murit cateva clipe mai tarziu intr-o explozie. Cel putin alti 4 membri ai personalului aeroportului Ataturk sunt pe lista celor morti in atentat.

Mustafa Bayraklı, un sofer de taxi in varsta de 51 de ani, este o alta victima identificata. „Ne-am vazut ultima data acum trei zile”, poveste fiul sau, „am mancatm am baut impreuna. Dupa aceea nu ne-am mai intalnit niciodata. L-am sunat marti, nu a raspuns, am mers direct la spital si am asteptat pana dimineata”.

Ertan An, un translator casatorit si cu un copil, conducea un grup de turisti cand a fost ucis de teroristi. Sotia sa este gravida in luna a sasea. Un alt interpret, angajat al unui hotel, Murat Güllüce, aducea turistii la aeroport in momentul atentatului in care si-a pierdut viata.

 

Printre victime par a fi si doi soti, Mahmut si Zeynep Çizmecioğlu. Mai multe informatii vor fi date publicitatii in urmatoarele ore, pe masura identificarii victimelor

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO