Primul bărbat care a mers în vacanță la ruinele lăsate în urmă de ISIS. ”Simți moartea”


Ultimul update: Marti 08 Octombrie 2019 11:43
Data publicarii: Marti 08 Octombrie 2019 10:30
Categorie: Stiri externe
Povestea primului bărbat care a mers în vacanță la ruinele lăsate în urmă de ISIS

Un bărbat din Marea Britanie a devenit prima persoană care a avut curajul de a merge în vacanță, la ruinele Statului Islamic.

Andy Drury, în vârstă de 53 de ani, nu a avut viză și s-a aflat în pericol de a fi răpit, în timpul celor 3 zile petrecute în Mosul, în nordul Irakului. Bărbatul a cheltuit în această vacanță periculoasă aproximativ 4.000 de lire.

Tată a 4 copii, Andy și-a petrecut ultimii 20 de ani călătorind în locurile pe care mulți oameni înceacă să le evite, potrivit The Sun

”Am fost foarte panicat, am stat cu sufletul la gură timp de 20 de minute. Am fost întors din drum de forțele irakiene. Dacă eram prinși, puteam fi închiși pentru spionaj. Cred că sunt prima persoană care a mers să viziteze ruinele ISIS”, a povestit bărbatul.

Mai mult, Andy spune că nu a purtat deloc haine de protecție.

Până acum a mai mers să viziteze și Somalia, Coreea de Nord și Afganistan. ”Poți simți moartea, e ciudat, ești conștient că mii de oameni au mai murit fix în același loc”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO