Cum a reușit un luptător SAS să ucidă 5 teroriști în 7 secunde


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2019 15:38
Data publicarii: Duminica 15 Septembrie 2019 13:26
Categorie: Stiri externe
Povestea soldatului care a ucis 5 teroriști în 7 secunde

Un luptător SAS este considerat erou după ce ar fi ucis cinci jihadiști în doar șapte secunde, pentru a opri un atac terorist sinucigaș, scrie The Sun.

Potrivit sursei citate, soldatul britanic a intrat într-o fabrică unde se pregăteau bombe, ca parte a unui raid SAS, într-un avanpost al ISIS, în Baghdad, Irak.

În momentul în care au ajuns la fața locului, echipa SAS a fost întâmpinată de un grup de jihadiști înarmați. În acel moment, unul dintre membrii echipei SAS, înarmat cu o armă semiautomată Benelli M4 Super 90, a ucis trei dintre jihadiști.

Alți doi jihadiști apăruți din clădire au fost uciși rapid de acesta

Potrivit surselor, mai mulți jihadiști au apărut, însă aceștia s-au predat în momentul în care au văzut că două dintre cadavre nu mai aveau cap.

Potrivit unei surse, citate de Daily Star, cei cinci au fost uciși în mai puțin de 7 secunde.

“Teroriștii erau doar la un pas de luptătorii SAS. Abia își terminaseră rugăciunea de dimineață și încărcau armele într-un vehicul. Acum credem că erau pe cale să comită un atac terorist. Unul dintre membrii echipei SAS a deschis focul. A fost ceva de genul bang, bang, bang, și apoi bang, bang. S-a terminat totul în 7 secunde”, a declarat sursa citată.

Pe corpurile a doi jihadiști au fost găsite veste cu explozibil.

Potrivit The Sun, atacul a avut loc în toamna anului trecut, când luptătorii SAS au lucrat cu agenții MI6 și forțele speciale irakiene pentru a găsi o fabrică unde se pregăteau bombe pentru atacuri teroriste.

 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO