Pamela Anderson militeaza impotriva hranirii fortate a ratelor si gastelor. Discursul tinut de blonda in Parlamentul francez


Ultimul update: Sambata 23 Ianuarie 2016 07:12
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2016 13:23
Categorie: Stiri externe
Pamela

Pamela Anderson a venit in Parlamentul Frantei pentru a sustine un proiect de lege privind interzicerea hranirii fortate a ratelor si gastelor. Este metoda cruda prin care se obtine o delicatesa, celebrul "foie gras".

Chiar daca ramane asociata cu imaginea blondei voluptuoase din serialul Baywatch, Pamela Anderson a devenit, de mai multi ani, o militanta activa pentru cauza animalelor: de la campanii impotriva hainelor de blana si impotriva vanarii balenelor, pana la oprirea experimentelor pe animale.

Pamela Anderson a fost invitata la Adunarea Nationala de Fundatia "Brigitte Bardot", chiar daca multi deputati francezi s-au intrebat ce cauta o fost starleta americana in parlamentul Frantei.

"Asadar, in numele meu si al lui Brigitte Bardot, as vrea sa le cer deputatilor francezi sa abroge legea "hranirii fortate" si ii indemn pe francezi sa renunte la consumul de foie gras, un lux plin de cruzime, care cauzeaza o teribila suferinta si agonie pentru 80 de milioane de pasari, in fiecare an" , a declarat Pamela Anderson.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO