OpenAI va permite utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu
OpenAI a început de luni să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu, potrivit unui anunţ al startupului care este susţinut de Microsoft, transmite Reuters.
ChatGPT, care a declanşat boom-ul GenAI la sfârşitul anului 2022, poate imita conversaţia umană şi poate îndeplini sarcini precum crearea de rezumate de texte lungi, scrierea de poezii şi chiar generarea de idei pentru o petrecere tematică.
Compania cu sediul în San Francisco a spus că va lansa treptat funcţia pentru ”a face AI accesibilă oricui este curios despre capacităţile sale”.
Alegeri 2024
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat în propaganda electorală
14:21
Câți bani vor câștiga membrii secțiilor de votare la alegeriile parlamentare și prezidențiale. Sumele pe care le vor încasa
12:32
Cine poate deveni președintele României. Ce prevede Constituția
11:25
Cum și unde pot vota românii la alegerile prezidențiale. Ce trebuie să ai la tine când mergi la secția de vot
Serviciul popular, care a stabilit un record pentru baza de utilizatori cu cea mai rapidă creştere, şi-a încetinit creşterea din mai 2023, când traficul său a atins vârful la 1,8 miliarde de vizite web, potrivit companiei de analiză a datelor Similarweb.
OpenAI a declarat că a introdus măsuri de siguranţă suplimentare pentru conţinut, pentru utilizatorii care accesează ChatGPT fără a se înscrie, cum ar fi blocarea solicitărilor şi a generărilor într-o gamă mai largă de categorii. Nu a precizat aceste categorii.
Pe lângă versiunea gratuită a ChatGPT, care nu are acces direct la internet, OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice, echipe şi întreprinderi.
Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj mare, dar a spus că utilizatorii pot dezactiva funcţia.
Mişcarea vine la aproximativ o lună după ce antreprenorul miliardar Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul acestuia, Sam Altman, spunând că au abandonat misiunea iniţială a startupului de a dezvolta inteligenţă artificială în beneficiul umanităţii şi nu pentru profit.