O șoferiță a scăpat cu viață după ce atacatorii au tras 23 de gloanțe spre ea. Momentul atacului a fost filmat

Ultima actualizare: 31-05-2021 09:07

Nu mai puțin de 23 de gloanțe au fost trase spre mașina unei femei din Ohio, care, ca prin minune, a scăpat cu viață. Episodul a fost surprins de camere de supraveghere.

Camerele de supraveghere ale unui restaurant din Ohio au surprins atacul. Femeia tocmai îşi parca maşina în momentul în care trei indivizi au ieşit dintr-un autoturism şi s-au dus direct spre ea. Apoi au început să tragă, fără ezitare, către cea de la volan. Totul în mai puţin de zece secunde, potrivit poliţiştilor.

Munjed Hinnawi, martor: "Am rămas fără cuvinte când i-am văzut pe cei 3 bărbaţi... Au tras de 23 de ori. Nu pot să cred!"

Imediat ce suspecţii au fugit, proprietarul localului a mers să vadă în ce stare se află victima. Era încă în viaţă, aşa că a cerut ajutorul paramedicilor. Acum femeia primeşte îngrijiri la Terapie Intensivă, în timp ce anchetatorii încearcă să îi găsească pe făptaşi.

Sfârşitul de săptămână a fost sub semnul groazei şi în Miami.

Acolo, două persoane au fost ucise și cel puţin 20 - rănite, după ce trei indivizi înarmați au deschis focul în fața unei săli în care avea loc un concert, apoi au dispărut. După cum povestesc martorii, atacatorii au coborât dintr-un camion, înarmaţi cu puști de asalt, şi au luat în vizor mulţimea.

Cu doar 24 de ore înainte de aceste scene, un incident asemănător a avut loc într-un cartier turistic din oraş. O persoană a murit, iar șase au fost rănite.

Alfredo "Freddy" Ramirez, directorul poliţiei din Miami: "Acest tip de violență cu arme trebuie să înceteze. În fiecare weekend este la fel. Atacurile au o ţintă precisă, cu siguranţă nu e ceva întâmplător. "

Potrivit unei organizaţii de peste Ocean, în 2020, în Statele Unite, armele de foc au provocat moartea a peste 43.000 de oameni. Bilanţul include şi sinuciderile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO